Ovenschotel met verse spinazie, ei en kaas

Je hebt nodig voor 2 personen:

  • grote zak verse spinazie
  • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden
  • 3 eetlepels paneermeel
  • 2 eieren, hardgekookt
  • 100 gram 30+ geraspte kaas
  • Peper & zout
  • Olijfolie

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe een scheut olijfolie in een wok en verhit deze. Voeg vervolgens de knoflook en de verse spinazie toe. Roerbak dit totdat de spinazie geslonken is. Doe nu de Italiaanse kruiden erbij en voeg peper & zout naar smaak toe. Als de spinazie gaar is doe je dit in een ovenschotel. Snijd de eieren in plakjes en leg deze over de spinazie. Strooi nu de paneermeel en de kaas er overheen en zet dit in de voorverwarmde oven tot het gerecht mooi bruin is.

Lekker met gebakken aardappelen!

Eet smakelijk.